De site van Clerx is gewijzigd, u wordt automatisch doorgezet naar https://spclerxkoeltechniek.nl/. Welkom op mijn website,... we hebben de pagina verhuist naar https://spclerxkoeltechniek.nl/.
Jouw webbrowser zal daar automatisch naar toe gaan.Mocht de browser dit niet doen, klik dan hier om er alsnog te komen. Clerx Koeltechniek
     
    Subsidies & kortingen    
       
   

EIA 2014

Zoals u aan het begin van een nieuw jaar van ons gewend bent hierbij de informatie over de EIA-regeling 2014.

Lees hier alle informatie betreffende de EIA 2014 op de site van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland.

 
   

EIA 2013

Zoals u aan het begin van een nieuw jaar van ons gewend bent hierbij de informatie over de EIA-regeling 2013.

Voor warmtepompen zijn er geen aanpassingen gekomen in de eisen waaraan de producten moeten voldoen. De benodigde COP blijft dus 4,0 voor luchtgekoelde systemen (lucht/lucht) en 4,5 voor watergevoerde systemen (water/lucht). 

Nieuw

Met de komst van de nieuwe Ecodesign Richtlijn moeten de systemen voldoen aan de SCOP (Seasonal Coëfficiënt of Performance) voor systemen tot 12 kW. 

De benodigde SCOP voor luchtgekoelde systemen (lucht/lucht) is gesteld op 4,0 wat gelijk staat aan het nieuwe energielabel A+. 

Lees hier alle informatie betreffende de EIA 2013 met betrekking tot de producten van Mitsubishi Electric.

   


ErP informatie beschikbaar op alklima.nl

Zoals u wellicht al weet is het per 01-01-2013 verplicht om voor de producten <12kW de ErP gegevens te verstrekken via onze website. Momenteel zijn we bezig om de gegevens toe te voegen aan de sets.

ErP labeling bij sets

Bij iedere set vindt u de labeling volgens de nieuwe richtlijn. 

ErP informatie bij losse units

Per onderdeel van een set treft u een nieuw tabblad genaamd ErP-Label. Onder dit tabblad staan de beschikbare en verplichte ErP gegevens in PDF vorm.